Bacon Egg and Cheese Roll-Ups

Postado por , no dia 08 de fevereiro de 2018 em Sem categoria
16

Modo de Preparo

A new way to low-carb breakfast.

TOTAL TIME: 
PREP: 
LEVEL: EASY
YIELD: 6 ROLL-UPS

INGREDIENTS

  • 6 large eggs
  • 2 tbsp. milk
  • 1/4 tsp. garlic powder
  • kosher salt
  • Freshly ground black pepper
  • 1 tbsp. butter
  • 1 tbsp. chopped fresh chives
  • 18 slices bacon
  • 2 c. shredded Cheddar

DIRECTIONS

  1. In a large bowl, whisk together eggs, milk, and garlic powder and season with salt and pepper.
  2. In a nonstick skillet over medium heat, melt butter. Add eggs and scramble, 3 minutes, then stir in chives.
  3. On a cutting board, lay out three strips of bacon. Sprinkle the bottom third with cheddar and top with a large spoonful of scrambled eggs. Roll up tightly. Repeat with remaining cheese and eggs.
  4. Return skillet to heat and add bacon roll-ups seam-side down. Cook until crispy on all sides, then transfer to a paper towel-lined plate to drain fat. Serve.
Ingredientes
  • ,,,
Imprimir ou Salvar
Esta Receita
Envie pelo
Whatsapp
Comente nesta receita

Busca

Novidades!!

Área de Assinantes

Meu Livro de Receitas
Faça o seu login abaixo para listar suas receitas

Esqueci minha senha
Quero me registrar

Buscar Receitas

Receitas Todos os Dias!
No Receitas Nota 10 você enriquece o seu cardápio. Muitas receitas elaboradas e desenvolvidas afim de facilitar suas buscas. Lembrando que a receita é o segredo do seu sucesso. Inspire-se abuse da dedicação, toque e amor. Combine bem suas receitas elas podem ser a chave do seu negócio!